Over Aisle-Master

Over Aisle-Master

Met Feyter Forklift Services als importeur zijn de knikheftrucks in 2014 in Nederland, Duitsland en België op de markt gebracht. Tot op dat moment was het concept van de knikheftruck relatief onbekend in ons land. Echter, nieuw is het zeker niet! De eerste versie van de knikheftruck werd al in de jaren '80 geïntroduceerd. In de Engelse en Ierse intern transportwereld hebben de knikheftrucks dan ook al een aanzienlijk marktaandeel verworven tussen de conventionele heftrucks, reachtrucks en smallegangentrucks.

 

Aisle-Master is een naam die synoniem staat voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. De robuuste knikheftrucks zijn ontworpen voor intensief gebruik, zowel binnen als buiten, en worden vervaardigd volgens de hoogste normen. De innovatieve producten zijn voorzien van geavanceerde technologie en bieden een aantal belangrijke voordelen, waaronder: een grote hefhoogte met een bijbehorend groot laadvermogen, een hoge mate van comfort en veiligheid voor de chauffeur, eenvoudige bediening en een efficiënte wisselstroommotor van 19,5 kW die zorgt voor lage operationele kosten. Al deze voordelen dragen bij aan een hogere productiviteit en een efficiënter gebruik van de beschikbare magazijnruimte.

De Aisle-Master knikheftrucks worden geleverd met een standaard fabrieksgarantie van 5 jaar of 5000 bedrijfsuren. Daarnaast kunt u rekenen op de gratis magazijn-planningservice, met als doel om de optimale indeling van uw magazijn met gebruik van de knikheftrucks te bewerkstelligen (lees: gangpaden minimaliseren, opslagruimte maximaliseren).

 

 

Waarom kiezen voor een knikheftruck?

 
Waarom zou u voor een Aisle-Master kiezen? Hoofdzakelijk om 2 redenen: De veelzijdige knikheftruck maakt het mogelijk de gangpaden in uw magazijn aanzienlijk smaller te maken. Minder ruimte voor gangpaden betekend meer ruimte voor goederenopslag. Daarnaast kan de knikheftruck een aantal andere machines vervangen en zorgt hij voor efficiëntere los-, verplaatsings- en opslagwerkzaamheden. De knikheftruck werkt als een gewone vorkheftruck voor het lossen op het terrein buiten en verplaatst ladingen rechtstreeks naar de stellingen binnen zoals een smallegangentruck. Lees veel meer over het knikheftruck concept.

 

 

Over Combilift

De Aisle-Master knikheftrucks worden ontwikkeld en geproduceerd door Combilift. Het Ierse bedrijf geldt al meer dan 20 als één van de meest innovatie te spelers op het gebied van ruimtebesparend intern transport. Het door Martin McVicar en Robert Moffet opgerichte bedrijf heeft veel bijgedragen aan de wereld van warehousing zoals wij het nu kennen. Combilift is 's werelds grootste producent van multidirectionale (4-weg) heftrucks en wordt gezien als een van de leidende ondernemingen wereldwijd voor het oplossen van ruimte schaarste.

Vandaag de dag houdt Combilift zich niet alleen maar bezig met de ontwikkling en productie van 4-weg heftrucks en zijladers, maar brengt het ook de Aisle Master knikheftrucks op de markt, de WR4 4-weg stapelaar en de Straddle Carrier. 

Combilift heeft als wens om producten te ontwikkelen die bedrijven in de snel veranderende markt kunnen helpen om hun toekomst te zekeren. Per jaar wordt zo'n 10% van de omzet aan Research & Development besteed. In de in 2018 geopende fabriek te Monaghan werken meer dan 600 mensen. Wereldwijd worden de producten verkocht door een netwerk van importeurs en dealers, waar Feyter Forklift Services trots onderdeel van is ten behoeve van Nederland en Duitsland.