Wie is Feyter Forklift Services

Wie is Feyter Forklift Services

 

Focus op hoogstaande service en ondersteuning

Naast de verkoop, verhuur en leasing van intern transportmiddelen staat het verlenen van een onberispelijke service bovenaan de kernwaarden van Feyter Forklift Services. Dat begint al bij een goed advies bij de keuze voor de juiste machine en financieringsvormen in de specifieke omstandigheden van de klant.

Minstens zo belangrijk is de goede nazorg aan de geleverde producten. Feyter Forklift Services beschikt over modern ingerichte werkplaatsen en uiterst gekwalificeerde monteurs om deze werkplaatsen te bemannen. Daarnaast beschikken we over 25 volledig ingerichte service voertuigen die continu bemand zijn door onze monteurs. In geval van nood is één telefoontje genoeg om snel bij u ter plaatse te zijn om de storing te verhelpen.

 

Landelijk servicenetwerk

Om klanten in het hele land snel van dienst te kunnen zijn, heeft Feyter Forklift Services samenwerkingen met diverse partners in de delen van Nederland waar de eigen servicedienst binnen afzienbare tijd ter plaatse kan zijn. Zodoende is het snel verhelpen van uw storingen altijd gewaarborgd.

 

Financieringsoplossingen

Tot onze service rekenen wij ook het aanbieden van de juiste financieringsoplossingen om de aanschaf van materieel te vergemakkelijken. Zo is het mogelijk dat in uw situatie koop of huur de beste oplossing is, maar kan het ook zo zijn dat leasing met inbegrip van een onderhoudscontract uw bedrijf veel beter past. We zoeken het graag samen met u uit!

 

Veelzijdige leverancier

Feyter Forklift Services biedt naast de Aisle-Master knikheftrucks een brede range aan intern logistiek materieel. Het bedrijf is al meer dan dertig jaar actief in de verkoop en verhuur van heftrucks, magazijntrucks, verreikers, container handlers, etc. Met deze jarenlange ervaring heeft Feyter een hoop kennis in huis waarmee wij u van dienst kunnen zijn, bijvoorbeeld in de vorm van gericht advies en goed onderhoud. U vindt het complete aanbod op de website van Feyter Forklift Services.

Naast het mobiele materieel biedt Feyter Forklift Services ook toebehorende producten, zoals bijvoorbeeld magazijnstellingen.

 

Interessante links

Bekijk ook eens de andere producten van Feyter Forklift Services.

Magazijn:

 

Heftrucks:

 

Reinigingsmachines:

Gerelateerde artikelen

› Over Aisle-Master